Showbiz

Trei filme noi in Competitia oficiala de la Cannes

revine la Festivalul de Film de la Cannes , dupa ce anul trecut a participat in cu filmul .

Gray spera si in 2008 la Trofeul Palme D’Or pentru care va concura cu o drama romantica despre un burlac impartit intre prietena de familie pe care parintii o agreeaza ca nora si noua sa vecina de cartier. In rolurile principale apar , in regia lui , cu Francois Begaudeau in rolul unui profesor ce incearca sa aduca pe calea cea buna un grup de adolescenti scapati de sub control.

Un alt film care reuseste sa prinda competitia oficiala de la Cannes este Blindness, cel mai recent proiect cinematografic al regizorului brazilian Fernando Meirelles. Filmul este o adaptare a romanului scriitorului portughez Jose Saramango, "Eseu despre orbire ", castigator al premiului Nobel in 1998, cu Julianne Moore si Mark Ruffalo in rolurile principale. In urma cu cateva zile, organizatorii anuntasera ca pelicula lui Meirelles va deschide cea de 61-a editie a festivalului francez.

Trailer We Own the Night


Daca vrei sa afli mai multe si sa fii la curent cu ce au mai facut vedetele din lumea filmului, aboneaza-te la Newsletterul Cinema.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea