Showbiz

#toy story 3 #film #animatie

Toy Story 3 - cel mai profitabil film din vara lui 2010

Toy Story 3 a fost cel mai mare incasator al verii 2010, generand sume uriase si depasind incasarile unui alt film de animatie de succes.

Cel de-al 3-lea film din Povestea jucariilor a avut incasari de 405 milioane de dolari din vanzarea biletelor si a batut recordul detinut pana luna trecuta de Shrek 2 de cel mai de succes film de animatie din lume. Toy Story 3 s-a descurcat chiar mai bine in box-office decat celelalte filme de actiune ale verii care tocmai a trecut.

Printre filmele cu cele mai mari incasari de anul acesta in SUA se numara Iron Man 2 (312 milioane de dolari), The Twilight Saga: Eclipse (298 de milioane de dolari), Inception (267 milioane de dolari) si Shrek Forever After (238 milioane de dolari).

Toy Story 3 a mai doborat recent un record, devenind primul film de animatie din istoria cinematografiei care a trecut de pragul de 1 miliard de dolari incasati pe plan international.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea