Showbiz

#pop #toto cutugno #lansare #album #un falco chiuso in gabbia #turneu in romania #5 concerte

Toto Cutugno revine in 2009 in Romania


Cantaretul italian Toto Cutugno intentioneaza sa revina Romania in 2009 pentru a-si lansa noul album intitulat “Un Falco chiuso in gabbia”. De asemenea artistul isi va promova noul material printr-o serie de 5 concerte sustinute in Romania, potrivit ziarului costantean Telegraf.

Toto Cutugno a sustinut sambata un concert in aer liber, in parcul plumbuita din Bucuresti. La 65 de ani, Toto Cutugno a demonstrat ca este in forma si a cantat, timp de 2 ore, melodii celebre din cariera sa de 30 de ani.

Toto Cutugno este unul dintre cei mai indragiti cantareti italieni. Si-a inceput cariera muzicala la jumatatea anilor ’70 alaturi de o trupa. Ulterior, artistul a optat pentru o cariera solo.

Toto Cutugno este singurul cantautor italian care a castigat concursul la Eurovision (1990). Pana in prezent, Cutugno se poate lauda cu faptul ca a vandut peste 100 de milioane de discuri in intreaga lume.

Printre piesele de rezistenta ale cantaretului se numara: “ Serenata ”, "Insieme: 1992", "L'Italiano”, “Emozioni”.

Pentru alte stiri din muzica aboneaza-te la Newsletterul Muzica.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea