Showbiz

#tory spelling #beverly hills 90210 #jennie garth #serial #spin off

Tori Spelling nu mai vrea in continuare serialului "Beverly Hills 90210"

Actrita americana Tori Spelling a parasit -ul serialului Beverly Hills la care lucra, dupa ce a aflat ca este platita mult mai putin decat colegele sale de platou si , informeaza hollywood.com.

Spelling, care cu doar doua luni in urma declara ca se bucura sa faca parte din nou din serialulul care a propulsat-o in lumea filmului, a aflat ca va fi platita cu o suma intre 10.000-20.000 de dolari pe episod. Pe de alta parte, colegele sale vor fi recompensate cu sume mai mari pentru reinterpretarea personajelor care le-au facut celebre.

Astfel actrita a parasit serialul si deocamdata nu se gandeste sa mai faca parte din proiect, desi in urma cu putin timp sustinea ca de abia asteapta sa revina pe platourile de filmare. Noul serial va fi lansat în Statele Unite pe 2 septembrie.

 


Daca vrei sa afli mai multe si sa fii la curent cu ce au mai facut vedetele din lumea filmului, aboneaza-te la Newsletterul Cinema.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea