Showbiz

#the lincoln lawyer #matthew mcconaughey #tommy lee jones

Tommy Lee Jones ii interzice lui Matthew McConaughey sa se dezbrace

Tommy Lee Jones este vazut din ce in ce mai des in spatele camerei de filmat si mai putin in calitate de actor. Mai nou, Jones poarta negocieri pentru a semna regia dramei The Lincoln Lawyer, scrie The Hollywood Reporter.

Este interesanta optiunea producatorilor de a-l alege pe Tommy Lee Jones sa regizeze pelicula, avand in vedere ca rolul protagonistului ii apartine lui Matthew McConaughey, cunoscut pentru comediile tampitele in care apare mai tot timpul la bustul gol.

Actorul cu accent Texan este hotarat sa faca impresie buna in rolul lui Mickey Haller, un avocat marunt care-si are “biroul” pe bancheta unei masini Lincoln.

Intr-o zi, Haller se vede nevoit sa apere in instanta un playboy de Beverly Hills acuzat de crima si nici nu e prea bine platit pentru asta. McConaughey este hotarat sa se transforme pentru acest rol, poate si pentru ca vrea sa scape, in sfarsit, de eticheta de “tipul bun din comediile proaste”.

the lincoln lawyer este ecranizarea unui roman de Michael Connelly.

Tommy Lee Jones, care va avea si un rol secundar in film, trebuie sa faca fata unei misiuni extrem de dificile in postura de regizor: va trebui sa-l impiedice pe Matthew sa-si scoata camasa si sa ne arate pectoralii asa cum face in aproape fiecare pelicula in care e cap de afis .

Jones si-a facut debutul regizoral in 2005 cu The Three Burials of Melquiades Estrada, primit pozitiv de presa de specialitate.

Urmareste trailerul filmului The Three Burials of Melquiades Estrada:

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea