Showbiz

#tommy lee jones #no country for old men #oscar #proces #coen #paramount pictures

Tommy Lee Jones cere despagubiri studiourilor Paramount

Actorul a dat in judecata casa de productie Paramount Pictures , care a realizat filmul – castigator a patru premii Oscar - cerand daune de 10 milioane de dolari pentru ca nu i-a fost platita intreaga suma datorata pentru rolul sau.

Avocatul care il reprezinta pe Tommy Lee Jones sustine ca actorului i-au fost promise bonusuri si alte facilitati in functie de succesul filmului, care a devenit un adevarat succes in box office, incasand peste 160 milioane de dolari.

No Country for Old Men a castigat a castigat, pe langa Oscarul pentru cel mai bun film, si premiile pentru cel mai bun rol secundar - Javier Bardem, cel mai bun scenariu - fratii Coen si cea mai buna regie.

Tommy Lee Jones, care l-a intruchipat pe seriful Tom Bell in film, cere sa fie clarificata situatia financiara, pentru a determina cat ar fi trebuit sa fie platit. Se pare ca cei de la Paramount i-au oferit o suma destul de mica pentru alaturarea in distributia filmului iar contractul avea erori cunoscute de ambele parti, insa care nu au fost corectate.

Procesul impotriva studiourilor a fost intentat joi in Bexar County, in San Antonio.

Daca vrei sa afli mai multe si sa fii la curent cu ce au mai facut vedetele din lumea filmului, aboneaza-te la Newsletterul Cinema.acasa.ro

Urmareste trailerul filmului No Country for Old Men

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea