Showbiz

#film #actor #tom hanks #robin williams #bucatar #mancare sanatoasa

Tom Hanks vrea sa manance sanatos

Tom Hanks este pus pe fapte mari. Speriat de operatia de inima a lui Robin Williams din luna martie, Hanks a intrat in panica si a inceput sa ia masuri pentru a duce o viata mai sanatoasa.
 
El si-a angajat un bucatar care sa-i asigure un meniu corespunzator, informeaza atpictures.com. De altfel, in urma unui control medical doctorii l-au avertizat pe Hanks asupra pericolelor la care se expune atunci cand foloseste diete alternative care ii macina sanatatea.
 
“Noul bucatar al lui Tom a calatorit cu el in turneul 'Angels and Demons'. Operatia lui Robin l-a convins pe Tom ca, daca vrea sa se bucure de varsta pe care o are, ar face bine sa inceapa sa aiba grija de el. Acasa sau pe drum, maestrul sau culinar angajat non-stop ii gateste la aburi sau pe gratar pui, peste si multe legume. Inghetata favorita din aluat de prajituri este acum interzisa.”, a declarat o sursa apropiata actorului pentru National Enquirer .
 
Urmareste trailerul filmului Angels and Demons
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea