Showbiz

#tom hanks #film #codul lui davinci #lost symbol

Tom Hanks pregatit pentru inca un rol Robert Langdon

Tom Hanks a declarat recent ca isi doreste sa se intoarca la rolul lui Robert Langdon in cea de-a treia parte a seriei Codul lui Da Vinci , informeaza aceshowbiz.com.

Aflat la premiera filmului , actorul a marturisit ca isi doreste sa apara si in filmul , daca acest proiect se va concretiza.

"Mi-ar placea la nebunie sa apar in film, daca producatorii vor mai vrea sa faca asa ceva. Nu vreau sa renunt la acest rol", a declarat , sper sa ma cheme. Daca nu ma vor chema, voi fi suparat. Cu ce am gresit?!", a mai completat actorul.

Tom Hanks a mai spus si ca este foarte interesat de operele lui Dan Brown . El tocmai a terminat de citit ultima carte si a fost marcat de ea.

"Ne distram foarte mult la filmari si cred ca este amuzant sa te si uiti la ele. Filmele acestea au foarte multa actiune si cred ca toata lumea isi doreste sa se afla in cautarea simbolurilor", a spus Tom Hanks.

Urmareste trailerul filmului Angels and Demons:

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea