Showbiz

#tom hanks #film #dan brown #ingeri si demoni #charlize theron

Tom Hanks - intr-un al treilea film realizat dupa romanele lui Dan Brown

Tom Hanks , interpretul lui Robert Langdon din filmul " Ingeri si demoni ", a declarat ca nu exclude aparitia sa intr-un al treilea film realizat dupa romanele lui Dan Brown, potrivit accesshollywood.com.

Aflat la Roma, pentru premiera mondiala a filmului Ingeri si demoni, Tom Hanks a declarat ca va juca rolul simbolistului Robert Langdon intr-un al treilea film, daca totul merge bine.

"Daca lucrurile merg bine, voi fi foarte bucuros sa joc intr-un al treilea film. Nu conteaza unde are loc actiunea filmului sau ce rol voi avea. Trebuie doar sa merite efortul", a declarat Tom Hanks.

Tom Hanks a mai adaugat ca locatia nu este un factor hotarator pentru decizia sa de a-l mai juca pe Robert Langdon si spune ca i-a dat chiar si cateva sfaturi lui Dan Brown, care va lansa urmatoarea sa carte in septembrie.

"I-am dat cateva sfaturi, insa el nu a vrut sa imi dea niciun indiciu despre carte. Nu m-ar deranja insa sa filmam cateva secvente in Bahamas", a glumit actorul.

In Romania, filmul Ingeri si demoni va avea premiera pe 15 mai.

Tom Hanks are un fund apetisant


Cu toate ca are 52 de ani, Tom Hanks este intr-o forma fizica de invidiat. De curand, a primit si un compliment mai putin obisnuit, venit din partea lui Charlize Theron. Aceasta a declarat ca "are un fund super-super dragut".

Tom Hanks a declarat la randul lui "Charlize este o scumpa. Orice femeie care iti complimenteaza fundul, trebuie pastrata".
 
Urmareste trailerul filmului Ingeri si demoni:
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea