Showbiz

#hollywood #film #cinema #tom hanks #academia de film americana

Tom Hanks apara din nou interesele actorilor

Tom Hanks a fost numit din nou guvernator in cadrul Comitetului Academiei de film americane. Acesta a revenit dupa un an de absenta, anunta variety.com.

Anul acesta, memebri Academiei de film americane au ales noua guvernatori permanenti in Comitet, precum si patru noi guvernatori.

Din cauza ca Gil Cates si Edward Zwick, care candideaza pentru functia de guvernator la sectiunea Regie, au primit un numar egal de voturi, alegerile vor avea si un al doilea tur de scrutin . In data de 29 iulie, insa, academia de film americana isi va desemna toti membrii noi.

Printre cei alesi pentru prima data in Comitetul de guvernatori se numara James D. Bissell (Regie artistica), Lynne Littman (Documentar), Robert G. Friedman (Relatii Publice) si Bill Kroyer (Scurtmetraj si Film de animatie), care l-a inlocuit pe Michael Apted , ce a demisionat din cauza unor obligatii profesionale.

Cei noua membri permanenti sunt Caleb Deschanel (Regie), Rob Epstein (Documentar), Tom Sherak (Producatori executivi), Mark Goldblatt (Editori de film), Bruce Broughton (Muzica), Mark Johnson (Producatori), Kevin O'Connell (Sunet), Bill Taylor (Efecte vizuale) si James L. Brooks (Scenariu).

Academia de film americana este o organizatie care numara peste 6.000 de membri si este dedicata dezvoltarii cinematografiei.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea