Showbiz

#valkyrie #tom cruise #the monster of florence #united artists

Tom Cruise va juca in The Monster of Florence

Actorul Tom Cruise va juca rolul unui asasin in serie in thriller-ul The , film care va fi produs de compania sa - , informeaza variety.com.  

Filmul va prezenta povestea reala a scriitorului Douglas Preston si a jurnalistului italian Mario Spezi, care investigheaza o serie de crime nerezolvate care au avut loc in Italia.

este unul dintre cele doua proiecte pe care United Artist le va realiza in colaborare cu castigatorul premiului Oscar, Christopher McQuarrie.

Cel de-al doilea proiect, The Champions, este o adaptare dupa un vechi serial de televiziune britanic. Compania detine un buget de 500 de milioane de dolari, legat de un contract care ii impune producerea a trei filme pana la jumatatea anului 2010.

Singurul proiect care a primit unda verde , de cand Tom Cruise si Paula Wagner au preluat conducerea companiei, este drama istorica Valkyrie, a carei lansare este programata pentru luna decembrie.

Daca vrei sa afli mai multe si sa fii la curent cu ce au mai facut vedetele din lumea filmului, aboneaza-te la Newsletterul Cinema.acasa.ro

Urmareste trailerul filmului Valkyrie, cu Tom Cruise

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea