Showbiz

#butch cassidy and sundance kid #remake #john travolta #tom cruise

Tom Cruise si John Travolta - in remake-ul westernului Butch Cassidy si Sundance Kid?

John Travolta si Tom Cruise vor sa faca un remake al faimosului film western , Butch Cassidy si Sundance Kid , scrie Female First.

Actorul din Pulp Fiction a purtat cateva discutii cu Cruise despre posibilitatea de a face un remake al clasicului western care i-a consacrat pe Paul Newman si Robert Redford.

“Cineva a venit cu idea, un zvon cum ca eu si Tom am vrea sa facem acest remake, asa ca i-am zis lui Tom ca nu este o idea rea si ar trebui san e punem pe treaba”, a spus John Travolta.

Cei doi actori, care sunt membri ai cultului scientologic, s-au intalnit deja cu scenaristii, iar productor ar putea fi chiar Tom Cruise, care se simte foarte atasat emotional de acest proiect. “Acest film este foarte drag lui Tom. Avea opt ani cand a vazut originalul si a fost foarte impresionat de el. De abia asteapta sa inceapa lucrul la remake”, a declarat o sursa.

In remake, Tom Cruise va juca rolul lui Sundance Kid, in timp ce John Travolta il va interpreta pe Butch Cassidy.

Oare chiar e nevoie sa refaci unul dintre cele mai bune filme western realizate vreodata? Ca sa nu mai spunem ca Cruise si Travolta nu mai au 30 de ani, varsta pe care au aveau aproximativ Redford si Newman cand au jucat in Butch Cassidy si Sundance Kid, ci Tom se apropie de 50, iar John are 55!

Urmareste trailerul filmului Lions for Lambs in care Tom Cruise a jucat alaturi de Robert Redford:


Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea