Showbiz

#tom cruise #cameron diaz #vedete #top gear

Tom Cruise si Cameron Diaz - cele mai rapide vedete la Top Gear (VIDEO)

Tom Cruise si Cameron l-au impresionat pe prezentatorul emisiunii , , cu abilitatile lor de soferi, reusind sa scoata cei mai buni timpi pe pista de curse, scrie aceshowbiz.com.

Starurile din comedia de actiune , ca talentul lor in spatele volanului nu iese la iveala doar in filme. Cruise si Diaz au urcat pe rand la volanul unei masini micute de serie, a carei cutie de viteze le-a dat celor doi batai de cap.

Cruise a reusit chiar si o cascadorie , cel mai probabil neintentionat, care l-a uimit pana si pe Clarkson. Luand o curba in viteza, actorul a reusit sa piloteze masina pe doua roti.

In final, Tom Cruise a scos cel mai bun timp in clasamentul vedetelor care au trecut prin platoul emisiunii Top Gear , in timp ce Cameron Diaz s-a clasat imediat in urma sa, la o secunda distanta. Iata mai jos un filmulet cu Cruise si Diaz pe pista celor de la Top Gear:


Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea