Showbiz

#tom cruise #film #hollywood #heath ledger #rol

Tom Cruise nu a fost lasat sa-i ia locul lui Heath Ledger

Tom Cruise s-a oferit sa ajute la finalizarea ultimului rol al regretatului actor Heath Ledger , insa a fost respins de regizorul Terry Gilliam , pe motiv ca nu l-a cunoscut prea bine pe defunct , anunta femalefirst.co.uk.

In ianuarie 2008, cand a murit in urma unei supradoze, Ledger era prins cu filmarile pentru pelicula The Imaginarium of Dr Parnassus. Dupa decesul actorului, Gilliam nu stia daca sa renunte la proiect sau sa continue filmarile, distribuind pe altcineva in locul lui Ledger.

Johnny Depp
, Jude Law si Colin Farrell au fost de acord imediat sa joace diferite versiuni ale personajului Tim interpretat pana atunci de Ledger.

Gilliam a descoperit ca pe lista se afla si numele lui Tom Cruise. Insa, a fost nevoit sa-l refuze. Motivul? Cruise nu a fost un apropiat de-al lui Ledger.

„Nu sunt sigur daca a fost Tom sau agentul sau (care l-a pus pe Cruise pe lista). Stiu ca intr-o perioada, agentul lui Tom era foarte entuziasmat de aceasta idee”, a declarat Terry Gilliam pentru Total Film.

„Problema e ca eu am fost interesat numai de cei care au fost prieteni cu Heath. E foarte simplu, vroiam ca acest proiect sa fie facut oarecum in familie”, a completat acesta.

Urmareste trailer-ul filmului Valkyre cu Tom Cruise in rol principal:

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea