Showbiz

#kurt wimmer #spioni #thriller #angelina jolie #tom cruise

Tom Cruise inlocuit de Angelina Jolie

Proiectul cinematografic Salt este pe cale de a suferi o schimbare de...sex. Daca pana recent numele lui Tom Cruise era legat de thrillerul cu spioni , mai nou, starul american va fi inlocuit de Angelina Jolie, informeaza variety.com.

Philip Noyce va semna regia productiei, dar rolul principal ii va reveni frumoasei Angelina. Actrita va juca rolul unei agente CIA acuzata ca spioneaza de fapt pentru Rusia. Aceasta trebuie sa dejoace planurile celor care vor s-o anihileze pana va reusi sa-si dovedeasca inocenta.

Tom Cruise era favorit pentru acest rol, insa recent actorul s-a retras din proiect, in timp ce Jolie si-a manifestat interesul pentru filmul creat de Kurt Wimmer (Equilibrium). Scenariul va fi rescris pentru Angelina, iar filmul va primi un titlu nou, insa producatorii au dat asigurari ca schimbarile nu vor fi importante.

Pelicula va marca intoarcerea actritei pe marile ecrane dupa vacanta prelungita de care a avut nevoie pentru nasterea celor doi gemeni, iar producatorii sunt convinsi ca va fi un succes, dat fiind faptul ca Angelina Jolie este facuta pentru filmele de actiune (Tomb Raider, Mr.& Mrs. Smith, Wanted).

Filmarile la Salt vor demara la inceputul anului viitor.

Urmareste trailerul filmului Wanted cu Angelina Jolie.



Daca vrei sa afli mai multe si sa fii la curent cu ce au mai facut vedetele din lumea filmului, aboneaza-te la Newsletterul Cinema.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea