Showbiz

#brazilia #portugheza #spaniola #confunda #valkyrie #tom cruise

Tom Cruise confunda spaniola cu portugheza

Tom Cruise pare sa aiba un talent innascut de a calca lumea pe nervi. Fie ca interpreteaza personaje incomode, fie ca face afirmatii neprotrivite, actorul american apare des pe prima pagina cu noi gafe sanctionate imediat de presa internarionala.

Aflat in Brazilia in cadrul campaniei de promovare a noului sau film, Valkyrie, Tom Cruise i-a suparat pe fanii brazilieni vorbind in spaniola , scrie FemaleFirst. Vedeta nu stia, se pare, ca limba vorbita in Brazilia este portugheza si nu spaniola.

Cruise s-a adresat la conferinta de presa de la Rio de Janeiro in spaniola, spunand “hola” (buna) si “gracias” (multumesc), potrivit site-ului brazilian Glamurama.

Cum stim ca Tom Cruise nu este o persoana care sa renunte usor, actorul a tinut neaparat sa sublinieze faptul ca nu le are nici cu dansul asa cum nu face diferenta dintre portogheza si spaniola. Tom a mai spus ca unul dintre motivele pentru care s-a indragostit de Brazilia a fost tango-ul, desi toata lumea stie ca acest dans este originar din Argentina.

Pare ca Tom Cruise este foarte hotarat sa doboare un nou record in ceea ce priveste numarul de gafe pe minut. Noi ii uram succes, pentru ca stim ca poate!

Urmareste trailerul filmului Valkyrie.



Daca vrei sa afli mai multe si sa fii la curent cu ce au mai facut vedetele din lumea filmului, aboneaza-te la Newsletterul Cinema.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea