Showbiz

#alte-genuri #tom boxer #spion #vamesi rusi #concert #rusia

Tom Boxer, luat drept spion de vamesii rusi


Tom Boxer ( foto ) si Mike Diamondz au fost pusi sub lupa de serviciul special de securitate rus, informeaza Roton. Cosmin si Mike au sarbatorit Valentine's Day alaturi de fanii lor din Rusia, mixand o noapte intreaga intr-un club din Kaliningrad.

La granita, vamesii i-au luat pe cei doi drept spioni si i-au oprit pentru verificari suplimentare si un interogatoriu cu serviciul de securitate rus, FSB fostul KGB. Povestea desprinsa parca dintr-un film de actiune a continuat cu scanarea pasapoartelor si cautarea celor doi in baza de date a Interpolului.

Surpriza de proportii a fost atunci cand cei care ii interogau pe baieti au gasit pe Youtube filmulete cu cei doi. Si pentru ca serviciul de securitate rus nu se lasa pacalit cu una cu doua, acestia i-au pus pe cei doi sa cante pentru a se convinge intr-adevar ca sunt artisti. Dupa cateva ore bune de investigatii cei doi au fost lasati sa-si continue drumul, totul terminandu-se cu bine.

Tom Boxer a revenit de curand cu un nou single, intitulat “ A Beautiful Day ”. Piesa este o colaborare cu Jay, artistul care a activat in anii ’90 sub pseudonimul EX-IT . EX-IT s-a remarcat prin colaborari cu 2 Unlimited , Captain Jack si Culture Beat .

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea