Showbiz

#tirli dondale #marguerita #viorica si ionita de la clejani #videoclip #lansare #alte-genuri

“Tirli dondale”, un nou clip de la Clejani

 
Viorica si Ionita din Clejani , impreuna cu fiica lor, Marguerita au lansat oficial videoclipul piesei “ Tirli dondale ”, informeaza casa de discuri Roton. Lansarea a avut loc marti, 20 ianuarie, in cadrul emisiunii TV “Happy Hour”, gazduita de Catalin Maruta.

Clipul, in regia lui Florin Botea, urmeaza un scenariu simplu si dinamic punand accent pe conflictul dintre generatii, care in final este atenuat de puterea muzicii. O adolescenta rebela, o mama ingrijorata, un DJ inconjurat de lautari si un duet inedit sunt ingredientele noii productii a Vioricai si a lui Ionita din Clejani . Lor li s-a alaturat in premiera Marguerita, care mosteneste vocea si talentul mamei sale.

Noul single, “Tirli dondale”, inclus pe albumul "De la Anton Pann la Dj" ce va fi lansat in curand, pastreaza ritmul cu care Viorica si Ionita ne-au obisnuit, aducand in plus si cateva beat-uri de club.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea