Showbiz

#vanator de vampiri #abraham lincoln #tim burton

Tim Burton il face pe Abraham Lincoln vanator de vampiri

Site-ul Hollywood Insider a publicat azi o stire destul de bizara, chiar si cand vine vorba de Hollywood. Se pare ca vizionarul Tim Burton va face echipa cu Timur Bekmambetov (Wanted) pentru a-l transforma pe Abraham Lincoln in vanator de vampiri .

Cum nu au ramas prea multe personaje sau povesti nevampirizate in cetatea filmului, Burton si Bekmambetov, care au mai colaborat si la animatia 9, vor ecraniza adaptarea romanului horror si partial istoric (cica) Abraham Lincoln : Vampire Hunter al scriitorului Seth Grahame-Smith.

Grahame-Smith este si autorul cartii Pride and Prejudice and Zombies, care va avea si el o versiune cinematografica a carui protagonista va fi Natalie Portman.

Romanul horror Abraham Lincoln: Vampire Hunter a fost publicat recent in SUA si spune povestea celui de-al 16-lea presedinte american, care, inainte de a deveni celebru ca politician, a fost o versiune masculina de secol 19 a lui Buffy, ucigasa de vampiri. De ce a pus Lincoln ochii tocmai pe vampiri? Pai, povestea din roman zice ca vampirii ar fi omorat-o pe mama viitorului fost presedinte american.

Acum, cu o asemenea poveste “cool” despre Abraham Lincoln, probabil Steven Spielberg se va gandi de doua ori inainte de a incepe productia la filmul biografic despre acelasi personaj.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea