Showbiz

#documentar muzical #michael jackson #this is it

"This Is It" va fi difuzat de MTV

MTV Networks a achizitionat drepturile de difuzare a documentarului muzical This Is it. Filmul va deveni disponibil pentru posturile din reteaua MTV timp de sase ani, incepand cu 2011, relateaza timesoftheinternet. .

Astfel, detinute de MTV Networks – MTV, , VH1 Classic si Palladia – celebrand viata si mostenirea artistica lasata de Michael Jackson, decedat pe 25 iunie.

Intr-un comunicat de presa emis marti, 17 noiembrie, MTV Networks a anuntat ca datele la care This Is It va fi difuzat in reteau sa de posture vor fi comunicate la o data ulterioara. “Filmul este o dovada a muzical al lui Michael, este o dovada a pasiunii sale pentru muzica”, a spus Van Toffler, presedintele MTV Networks Music Group.

“Michael Jackson a fost intotdeauna legat de telespectatorii nostri care i-au urmarit evolutia de la un performer talentat pana la statutul de megastar care a redefinit muzica. Acest film le va permite fanilor sa vada ultimul sau concert”, a declarat Van Toffler.

This Is It va rula in cinematografele din toata lumea pana la sfarsitul lunii noiembrie. Filmul a obtinut pana acum incasari de peste 225 de milioane de dolari, iar Sony Pictures il va lansa pe DVD, cel mai tarziu, in ianuarie 2010.

Urmareste trailerul filmului This Is It:


Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea