Showbiz

#michael jackson #muzica #pop #deces #regele pop

"This Is It", filmul lui Michael Jackson - boicotat

Mai multi fani de-ai lui Michael Jackson au lansat o campanie online prin care ii indeamna pe toti admiratorii artistului sa boicoteze filmul „This Is It” lansat de , anunta thesun.co.uk.

Pana in prezent, numarul celor care au semnat aceasta petitie de intitulata „This Is NOT It” se ridica la 20.000. Cei care au demarat campania sustin ca cei de la Sony Pictures au trucat imaginile ce se regasesc in aceasta pelicula, pentru a-l arata pe megastar perfect sanatos cand de fapt lucrurile nu stateau asa.

Fanii sustin ca artistul se plangea de dureri de spate cu cateva luni inainte de debutul celor 50 de concerte programate la O2 Arena din Londra, incepand cu 13 iulie. Insa, cei de la Sony au dublat imaginile cu Michael pentru a nu arata stresul si oboseala resimtite de artist.

"Acest film a fost editat cu multa siretenie pentru a maximiza profiturile", a declarat Giovanni Panunzio, purtatorul de cuvant al acestora.

De asemenea, tatal si sora cantaretului, Joe, respectiv LaToya Jackson, au acuzat studiourile Sony Pictures ca s-au folosit de dubluri pentru a monta filmul „This Is It”. Michael Jackson a murit in luna iunie a acestui an, in urma unui stop cardiac , cu doar o luna inainte de a incepe seria de concerte. Politia americana a calificat decesul acestuia drept „ omucidere ”.

Filmul „This Is It” este un omagiu adus memoriei lui Michael Jackson si include inregistrari de la ultimele sale repetitii si colaje cu imagini surprinse in culise. Pelicula va fi lansata simultan in peste 15 orase din lumea intreaga, pe 27 octombrie .

"Suntem de parere ca fanii vor fi recunoscatori pentru rara ocazie de a-l vedea pe Michael Jackson, creativ si in actiune, in timp ce repeta pentru concertele sale din Londra", a precizat un purtator de cuvant al Sony Pictures.

Urmareste o noua inregistrare cu Michael Jackson repetand pentru concertele din Londra

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea