Showbiz

#1 iulie 2009 #b`estfest #bucuresti #thievery corporation #concert #alte-genuri

Thievery Corporation pe scena B’Estfest

Thievery Corporation , celebra trupa americana care a concertat anul trecut la Sala Palatului, revine la Bucuresti. Formatia va concerta pe scena festivalului B’Estfest pe 1 iulie, in „ Ziua Zero ”, alaturi de The Killers si Patrice . B’Estfest se va desfasura in acest sn in perioada 1-5 iulie, in cadrul complexului Romaero .

Cu o muzica electronica abstracta, instrumentala, al carei sound poate fi incadrat undeva intre trip-hop si acid jazz, duo-ul Thievery Corporation (Rob Garza si Eric Hilton ) s-a impus rapid pe scena de profil, reusind sa atraga atentia nu doar prin originalitatea stilului muzical si a show-urilor spectaculoase, ci si datorita versurilor cu puternica incarcatura sociala sau politica.

De-a lungul carierei, Thievery Corporation si-a trecut in CV 5 albume, 5 compilatii, 16 single-uri, precum si piese incluse pe coloanele sonore ale filmelor Garden State si Vanilla Sky.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea