Showbiz

#the twilight saga #eclipse #recorduri #new moon

The Twilight Saga: Eclipse bate recordurile lui New Moon

Proiectat in premiera miercuri, 30 iunie, in SUA, a incasat intr-o singura noapte peste 30 de milioane de dolari si a batut recordul detinut de New Moon din noiembrie 2009, scrie aceshowbiz.com.

Unul dintre cele mai asteptate filme ale acestei veri, Eclipse a batut recordul de incasari detinut de New Moon pentru prima noapte de proiectie in salile de cinema din SUA. New Moon a avut incasari de peste 26 de milioane de dolari in prima noapte de vizionare.

Ramane de vazut daca Eclipse va reusi sa depaseasca New Moon si in ceea ce priveste recordul de incasari pentru o singura zi de proiectie, cel de-al 2-lea film al francizei obtinand anul trecut aproape 73 de milioane de dolari din prima zi pe ecrane.

In acest weekend, Eclipse va fi lansat intr-un numar record de cinematografe din State, fiind primul film din istorie proiectat la o asemenea scara. Producatorii se asteapta ca la sfarsitul acestei saptamani Eclipse sa aiba incasari de peste 200 de milioane de dolari.

Summit Entertainment , compania producatoare din spatele seriei Twilight, a anuntat prin intermediul MTV ca in acest weekend starurile din Eclipse isi vor face aparitia in mai multe orase din SUA pentru premiera filmului, insa nu au dezvaluit nici numele actorilor si nici ale locatiilor unde acestia vor fi prezenti.

The Twilight Saga: Eclipse va avea premiera in Romania maine, 2 iulie.

Trailer The Twilight Saga: Eclipse:


Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea