Showbiz

#twilight #breaking dawn #plagiat

The Twilight: Breaking Dawn - plagiat?

Scriitoarea crede ca exista foarte multe intre cartea sa, "The Nocturne", si cea de-a parta parte din , a lui , informeaza aceshowbiz.com.

Jordan Scott nu se opreste doar aici si insista ca filmul Breaking Dawn sa nu mai fie dezvoltat. Scriitoarea a declarat ca nu isi doreste nicio compensatie financiara. Tot ce vrea este ca filmul bazat pe cartea lui Stephenie Meyer sa fie scos de pe piata.

"Ne dorim sa fie scoase de piata atat cartea cat si filmul The Twilight: Breaking Dawn. Nu vrem sa se profite de munca scriitoarei Jordan Scott", a declarat avocatul scriitoarei, Craig Williams.

Jordan Scott a trimis o scrisoare prin care cerea scoaterea de pe piata a celei de-a patra parti din seria Twilight, pentru ca are o serie de asemanari cu cartea sa, pe care a inceput sa o scrie de la varsta de 15 ani.

"Este foarte asemanatoare si este foarte putin probabil sa fie doar o coincidenta", a mai declarat avocatul.

Reprezentantii scriitoarei Stephenie Meyer au declarat ca nu aveau cunostinta de existenta acestei scriitoare si nici de cartea scrisa de ea pana la acest scandal.

"Lumea si povestile prezentate in Twilight sunt in intregime creatia doamnei Meyer. Cartile sale au fost un fenomen de senzatie si nu este nicio surpriza pentru noi sa auzim ca si alte persoane vor sa se infrupte din acest succes. Aceasta acuzatie este frivola, iar avocatii nostri vor fi foarte duri", a declarat reprezentantul lui Stephenie Meyer.

Filmul Breaking Dawn este adaptarea pentru marile ecrane a celei de-a patra parti a seriei Twilight. Ca si celelalte parti, filmul urmareste povestea de dragoste dintre o muritoare si un vampir.

Urmareste trailerul filmului Twilight:

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea