Showbiz

#electro #pop #rock #the ting tings #festival #b`estfest #4 iulie 2009 #muzica #concert

The Ting Tings canta la B`Estfest 2009

The Ting Tings , revelatia anului 2008, este primul nume confirmat pentru 4 iulie, cea de-a 3-a zi a B`Estfest-ului. The Ting Tings se alatura astfel celor de la The Killers („ Ziua Zero ”), Manowar (Aftershock), Motorhead , Moby (2 iulie) si Franz Ferdinand (3 iulie) pe afisul B`Estfest 2009.

The Ting Tings a luat nastere in 2007, la Salford, cand Katie White si Jules De Martino, dezamagiti de experientele anterioare in industria muzicala, au decis sa puna bazele unui duo. Primul single al formatiei, „That`s Not My Name” a devenit in scurt timp un adevarat hit, clasand The Ting Tings in topul celor mai in voga trupe de pe scena muzicii electro-pop din Marea Britanie .

Dupa succesul show-ului de deschidere a festivalului Glastonbury, in vara anului 2007, formatia s-a apucat sa lucreze la noi piese, single-ul „Fruit Machine” fiind lansat in toamna aceluiasi an, urmat de „Great DJ”, in martie 2008, „Shut Up and Let Me Go” (recompensat cu Discul de Aur in Statele Unite) si „Be The One”.

In 2008, The Ting Tings a lansat albumul de debut, „We Started Nothing”. Materialul discografic s-a pozitionat inca de la inceput pe locul 1 in topurile din Marea Britanie, inregistrand vanzari de peste 1 milion de unitati in toata lumea.

De asemenea, tot anul trecut duo-ul a fost recompensat cu premiul pentru cel mai bun videoclip din Marea Britanie la MTV Music Video Awards, precum si titlurile Best Festival Pop Act, Best Newcomer si Anthem of the Summer la gala Festival Awards.

A 3-a editie a B`Estfest-ului se va desfasura in perioada 1-5 iulie, in aer liber, in cadrul complexului Romexpo din Bucuresti.

Noi nume care vor concerta pe scena de la Romexpo vor fi anuntate in perioada urmatoare. Biletele pentru „Ziua Zero”, cat si cele pentru Aftershock, biletele de o zi si abonamentele pentru 2, 3 si 4 iulie pot fi procurate online, de pe site-ul www.myticket.ro cat si din reteaua magazinelor Diverta.

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea