Showbiz

#the muppet show #nick stoller #jason segel #judd apatow

"The Muppet Show" ar putea reveni pe ecrane

Celebrul studio Disney planuieste sa readica pe marile ecrane aventurile papusilor Muppet. Duo-ul care se va ocupa de acest proiect este format din Jason Segel (actor si scenarist) si regizorul Nick Stoller .

Scenariul pentru noul film Muppets va fi scris de Segel si Stoller, iar acesta din urma va semna si regia.

Jason Segel si Nick Stoller au mai colaborat la productia lui Judd Apatow, " Forgetting Sarah Marshall ", o comedie romantica ce va fi lansata pe 18 aprilie. In film, personajul interpretat de Segel scrie un musical cu papusi, intitulat "Dracula". Se pare ca asa i-a venit lui Jason Segel inspiratia pentru un nou film cu papusile Muppet, si, dupa ce a ajuns la un acord cu producatorii filmului, l-a propus pe Nick Stoller ca regizor al noii productii.

Create de Jim Henson, papusile Muppet au devenit celebre dupa ce in 1976 a fost lansata cu succes emisiunea televizata The Muppet Show , program ce a rulat in Statele Unite pana in 1981. De atunci, faimoasele Muppets au aparut in nenumarate filme pentru televiziune sau marile ecrane, dar nu au reusit sa atinga aceeasi cota de popularitate ca emisiunea care le-a facut cunoscute peste tot in lume.

Daca vrei sa afli mai multe si sa fii la curent cu ce au mai facut vedetele din lumea filmului, aboneaza-te la Newsletterul Cinema.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea