Showbiz

#anthony quinn #moustapha akkad #remake #the message #the message of peace #ammad

The Message va beneficia de un remake

Lungmetrajul the message of peace, care va fi filmat in orasele saudite Mecca si Medina, este remake-ul filmului The Message (1977), care a fost regizat de Moustapha Akkad si l-a avut in rolul principal pe actorul Anthony Quinn , informeaza telegraph.co.uk.

Scenaristul remake-ului, Ramzi Thomas, a declarat: “In secolul 21, chiar aveam nevoie cu totii de un film care sa conduca audienta pe drumul care a dus la nasterea Islamului”.

Originalul, The Message, a fost finantat de liderul libian Muammar Gaddafi si a fost lansat cu mare scandal in Statele Unite.

In 1976, un grup de musulmani a asaltat trei cladiri din Washington si a luat 150 de ostatici, care au fost eliberati dupa 39 de ore. In urma acestui incident, un politist si un jurnalist si-au pierdut viata.

"Cred ca a fost si ceva personal, fiind un musulman care a trait in vest, am simtit ca este obligatia si datoria mea sa spun adevarul despre Islam", declara regizorul Moustapha Akkad - american cu origini siriene.

Akkad a murit in 2005 in urma unui atac sinucigas cu bomba al unui membri Al Qaeda, intr-un hotel de lux din capitala iodranianaAmman.

Daca vrei sa afli mai multe si sa fii la curent cu ce au mai facut vedetele din lumea filmului, aboneaza-te la Newsletterul Cinema.acasa.ro

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea