Showbiz

#3d #vine #the last airbender

The Last Airbender vine in 3D!

In ultima vreme, mega-productiile americane trec printr-o adevarata manie a 3D-ului. Deadline anunta ca si cel mai recent film al regizorului M. Night Shyamalan , The Last Airbender , va fi 3D.

Desi a fost filmat in 2D, producatorii au anuntat ca vor folosi o tehnologie speciala, asemanatoare cu cea utilizata la remake-ul lui Clash of the Titans, pentru a alinia The Last Airbender la trend-ul 3D actual. Speram doar ca rezultatul convertirii 2D-ului in 3D sa nu arate la fel de dezastruos ca in pelicula lui Louis Leterrier.

Cu toate acestea, The Last Airbender nu-si modifica data lansarii , intrucat procesul de convertire este deja intr-o etapa avansata. Filmul, care va avea premiera americana pe 2 iulie, spune povestea lui Aang, un locuitor al Tarii Aerului ce ar putea fi legendarul luptator Avatar capabil sa echilibreze fortele dintr-un univers paralel (Tara Aerului, a Focului, a Apei si a Pamantului).

The Last Airbender va fi lansat in Romania pe 6 august. Vezi trailerul filmului:


Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea