Showbiz

#the human centipede #horror #screamfest

"The Human Centipede" - cel mai bizar film de groaza

„The Human Centipede ”, in regia lui Tom Six, este cel mai recent film aparut la festivalul Screamfest .

Pelicula spune povestea doctorului Heiter, interpretat de Dieter Laser, un chirurg de origine germana, specializat in separarea fratilor siamezi. Departe de ochii lumii, chirurgul recruteaza victime pe care face diferite experimente umane. Un sofer de camion, doua turiste americane si un playboy japonez sunt cele mai recente recuzite colectate de morbidul Heiter.

La un moment dat insa, experimentul sau intra in vizorul autoritatotilor si astfel doctorul se vede nevoit fie sa le abandoneze, fie sa le ascunda de ochii lumii, chiar daca asta inseamna moartea celor implicati.

"Filmul regizorului-scenarist Tom Six nu e neaparat inventiv: personajele sunt prezentate cliseistic", si-au dat cu parerea cei de la Cinematical. "Insa e genul de film care trezeste interesul prin bizarerie, intr-un cadru de disconfort si senzatie de repulsie. Cauta senzatii tari prin numarul de litri de sange", au concluzionat acestia.

Avand un continut extrem de violent, productia the human centipede ar putea avea viata doar pe DVD, stand departe de marile ecrane.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea