Showbiz

#the hobbit #lord of the rings #guillermo del toro #trilogie

The Hobbit continua aventurile din Stapanul Inelelor

guillermo del toro lucreaza la adapatarea pentru marile ecrane a filmului "The Hobbit", care va continua aventurile din "Lord Of The Rings", relateaza accesshollywood.com.

Actorii Andy Serkis (Gollum), Ian McKellen (Gandalf) si Hugo Weaving (Elrond) isi vor relua rolurile in continuarea trilogiei lord of the rings. Cel care a dezvaluit aceasta informatie este chiar regiozorul Guillermo del Toro, care a fost invitat la o emisiune a radioului BBC.

Filmul The Hobbit este bazat pe romanul lui J.R.R. Tolkien , iar actiunea este anterioara evenimentelor din Lord of the Rings. Filmul va prezenta aventurile lui Bilbo, unchiul lui frodo Baggins, si incercarile sale de a obtine inelul.

Regizorul Guillermo del Toro intentioneaza sa desparta actiunea cartii in doua filme. El a mai dezvaluit si ca plecarea brusca a lui Gandalf din locuinta lui Bilbo si lupta micutilor hobiti impotriva dragonului Smaug vor fi incluse in acest film, pentru a face legatura cu trilogia Lord of the Rings, regizata de Peter Jackson.

Filmul The Hobbit va fi lansat pe marile ecrane in decembrie 2011 .

Urmareste trailerul filmului The Lord of the Rings: The Return of the King:

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea