Showbiz

#rolling stones #shine a light #martin scorsese #the heart is a drum machine #rock #documentar

The Heart is a Drum Machine - istoria rockului pe pelicula

Un nou documentar despre muzica rock , , va aparea pe ecrane in 2009 si va include interviuri cu mai multi actori- muzicieni , informeaza newsin.ro.

The Heart is a Drum Machine se axeaza pe tema influentei muzicii rock asupra umanitatii. Documentarul exploreaza rolul muzicii rock in contextul istoriei umane si va include aparitii ale unor vedete ale genului, printre care se numara John Fusciante, solistul formatiei Tool, Maynard James Keenan, si liderul trupei Jimmy Eat World, Jim Adkins.

Documentarul, regizat de Christopher Pomerenke, include, intre altele, interviuri cu tobosarul trupei Velvet Revolver, Matt Sorum, cu chitaristul Limp Bizkit , Wes Borland, dar si cu actorii-muzicieni din Trilogia Lord of the Rings, si Juliette Lewis, partenera lui Woody Harrelson din Natural Born Killers.

Anul acesta un alt documentar rock a facut furori inca de la premiera sa in cadrul Festivalului de Film de la Berlin. Este vorba despre filmul lui Martin Scorsese, Shine a Light, despre istoria celebrei trupe britanice , Rolling Stones.

Urmareste trailerul documentarului Shine a Light.



Daca vrei sa afli mai multe si sa fii la curent cu ce au mai facut vedetele din lumea filmului, aboneaza-te la Newsletterul Cinema.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea