Showbiz

The Happening - interzis intr-un oras din Anglia

Lungmetrajul , cu Mark Wahlberg in rolul principal, un thriller SF recent intrat si in salile de cinema din Romania a fost interzis intr-o localitate din Anglia.

Filmul a fost interzis in Bridgend, Anglia, deoarece in zona respectiva exista un numar ridicat de sinucideri , iar The Happening contine scene explicite in care oamenii isi pun capat vietii prin diferite metode.

Patronii cinematografului au anuntat oficial ca nu vor proiecta filmul, mai ales dupa ce un tanar de 28 de ani dintr-o localitate vecina a fost gasit spanzurat luni. Numarul persoanelor care s-au sinucis in aceasta regiune in ultimele 18 luni a crescut la 22.

The Happening, cel mai recent film al regizorului de origine indiana M. Night Shyamalan, este o drama SF despre un virus misterios care determina oamenii sa se sinucida in cele mai violente moduri.

Trailer The Happening


Daca vrei sa afli mai multe si sa fii la curent cu ce au mai facut vedetele din lumea filmului, aboneaza-te la Newsletterul Cinema.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea