Showbiz

#eazy-e #notorious b.i.g. #tupac shakur #the game #hip hop

The Game a inregistrat o melodie tribut pentru 2Pac

The Game a inregistrat o piesa intitulata "Never Can Say Goodbye", in care incearca, spune el, sa redea sentimentele pe care 2pac , Eazy-E si Notorious BIG le-au trait in ultimele 10 minute din viata, conform pr-inside.com.

"Am vrut sa ma pun in locul lui Biggie, Pac si Eazy-E in ultimele lor 10 minute din viata si am scris versurile ca si cand as fi fost eu cel care le-a trait", a explicat rapper-ul.

"In ultimele clipe si-au dat seama ca urmeaza sa moara, sau cel putin s-au gandit la aceasta posibilitate", a adugat The Game .

El e convins ca stie ce au simtit cei trei, deoarece a trecut printr-o experienta asemanatoare, fiind foarte aproape de moarte cand a fost impuscat, si vrea sa redea aceste sentimente in "Never Can Say Goodbye".

"Am fost impuscat si am simtit atunci ca s-a zis cu mine. Am ceva in comun cu ei (Shakur, Eazy-E si notorious b.i.g. ), exceptand faptul ca eu n-am murit; am revenit la viata", a mai spus The Game .

Tupac Shakur si Notorious B.I.G. au fost amandoi asasinati prin impuscare in anii 1996, respectiv 1997. Eazy-E a murit bolnav de SIDA in 1995.


Pentru alte stiri din muzica aboneaza-te la Newsletterul Muzica.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea