Showbiz

"The Forbidden Kingdom" - cel mai vizionat film in SUA

Filmul de actiune , cu Chan si Jet Li, s-a situat pe primul loc in box -ul din SUA la sfarstul saptamanii trecute, obtinand incasari de 20, 9 milioane de dolari .

Inspirat din chinezeasca a Regelui- Maimuta , parasit de iubita sa, s-a situat pe locul al doilea in box- office -ul american. Horror-ul Prom Night, despre o petrecere care se transforma in cosmar, a ajuns pe locul al treilea, dupa ce saptamana trecuta ocupase pozitia fruntasa.

Thriller-ul politist 88 minutes, despre un consilier FBI hartuit de un asasin in serie, lansat deja pe DVD in unele tari, s-a situat pe locul al patrulea in clasamentul incasarilor, desi a fost aspru criticat si catalogat drept cel mai prost film din cariera lui Al Pacino.

Pe urmatoarele pozitii, s-au clasat in ordine, Nim’s Island, 21, Street Kings, Horton Hears a Who! si documentarul Expelled: no intelligence allowed. Box-office-ul american a fost incheiat de comedia Leatherheads, cel de-al treilea film regizat de George Clooney.

TrailerThe Forbidden Kingdom


Daca vrei sa afli mai multe si sa fii la curent cu ce au mai facut vedetele din lumea filmului, aboneaza-te la Newsletterul Cinema.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea