Showbiz

#the day the earth stood still #sua #statele unite #keanu reeves #box office

"The Day the Earth Stood Still" conduce box office-ul american

Filmul , cu Keanu Reeves in rolul extraterestrului Klaatu, ocupa prima pozitie in box office-ul din Statele Unite, cu 31 de milioane de dolari incasati.

Klaatu (Keanu Reeves) este un extraterestru care soseste pe Pamant impreuna cu un robot indestructibil pentru a-i avertiza pe liderii lumii ca daca vor continua razboaiele intre tarile lor, vor fi anihilati de catre o forta superioara lor, venita din spatiu.

The Day the Earth Stood Still este un remake al peliculei clasice cu acelasi nume din ‘51 regizata de Robert Wise.

Pe locul al doilea se afla fostul ocupant al primei pozitii, filmul Four Christmases, cu Vince Vaughn si Reese Witherspoon, care a incasat peste 13 milioane de dolari, urmat de horror-ul Twilight, care a incasat 8 milioane de dolari.

Filmul de animatie Bolt se afla pe pozitia a patra, cu incasari de 7,5 milioane de dolari, iar pe pozitia a cincea, cu 4.29 de milioane de dolari incasati, se afla drama Australia, cu Hugh Jackman si Nicole Kidman.

Intreg box office-ul american

The Day the Earth Stood Still – 31 mil
Four Christmases - 13.3 mil
Twilight - 8.01 mil
Bolt - 7.51 mil
Australia - 4.29 mil
Quantum of Solace - 3.8 mil
Nothing Like the Holidays - 3.5 mil
Madagascar 2 - 3.25 mil
Milk - 2.64 mil
Transporter 3 - 2.25 mil

Urmareste trailerul filmului The Day the Earth Stood Still.


Daca vrei sa afli mai multe si sa fii la curent cu ce au mai facut vedetele din lumea filmului, aboneaza-te la Newsletterul Cinema.acasa.ro


Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea