Showbiz

#laude #recorduri #heath ledger #christian bale #cavalerul negru #the dark knight

The Dark Knight - recorduri si laude

Cel mai recent film al francizei Batman , The Dark Knight , a stabilit un record de box office in ziua lansarii in cinematografele americane, cu incasari de 66.4 milioane de dolari, potrivit distribuitorului Warner Bros.

Recordul anterior de incasari pentru prima zi de difuzare a fost stabilit anul trecut de productia Spider-Man 3 - 59.8 milioane de dolari.

Criticii au apreciat foarte mult pelicula, mai ales prestatia actorului Heath Ledger, interpretul maleficului Joker . Conform criticilor, actorul a avut cel mai bun rol din cariera sa. Ledger a decedat in luna ianuarie, anul curent, in urma unei supradoze accidentale de medicamente.

Fanii, critcii, dar si colegii actorului de pe platourile de filmare ale productiei, sustin ca acesta merita cel putin un premiul Oscar postmortem.

Michael Caine, care il interpreteaza pe Alfred , majordomul supereroului Batman, a declarat: "Heath Ledger a fost extraordinar. Cred ca va obtine cel putin o nominalizare posmortem la Oscar".

Cronicile facute acestui film lauda si ele interpretarea lui Heath Ledger si sustin nominalizarea acestuia la Oscar.

"Suntem entuziasmati de reactia generata de The Dark Knight, in primul rand din partea criticilor si, mai recent, din partea publicului. Suntem mandri de acest film. Face parte din magia industriei filmului sa vezi cum o productie se remarca printre atatea altele", a spus seful departamentului de distributie al Warner Bros - Dan Fellman.

Daca vrei sa afli mai multe si sa fii la curent cu ce au mai facut vedetele din lumea filmului, aboneaza-te la Newsletterul Cinema.acasa.ro

Trailer The Dark Knight

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea