Showbiz

#chronicles of riddick #continuare #filmeaza #noua zeelanda #vin diesel

The Chronicles of Riddick 3 se filmeaza in Noua Zeelanda

Continuarea SF-ului The Chronicles of Riddick incepe sa prinda contur. Dupa ce protagonistul filmului, Vin Diesel , a declarat ca o continuare este deja in productie, actorul american a anuntat pe pagina sa de Facebook ca echipa de filmare se afla deja in Noua Zeelanda si cauta locatia potrivita, scrie aceshowbiz.com.

Diesel a dezvaluit acum ceva vreme ca producatorii lucrau la doua continuari pentru Riddick, dar scrierea scenariilor a durat mai mult decat era prevazut initial. Actorul, in varsta de 42 de ani, a mai spus ca cel de-al treilea film va avea parte de o scena epica de batalie intre personajul sau si o armata de monstri.

“Vor fi scene lungi pline de actiune in care Riddick se bate cu niste creaturi . Povestea va semana cea din Pitch Black ”, a explicat Vin Diesel.

Lansat in 2004, The Chronicles of Riddick are in prim plan aventurile personajului Richard B. Riddick care este cautat de vanatorul de recompense Toombs. Pelicula a incasat peste 115 milioane de dolari si i-a avut in distributie, pe langa Vin Diesel, pe Judi Dench, Karl Urban si Thandie Newton. Deocamdata nu a fost stabilita data de lansare a noului film din seria Riddick.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea