Showbiz

#februarie 2011 #filmari #marvel #supereroi #the avengers

The Avengers se filmeaza in februarie

Filmarile la blockbusterul cu supereroi Marvel, The Avengers , vor incepe in februarie 2011, anunta site-ul Superherohype.com.

Mega-productia regizata de Joss Whedon va reuni cele mai faimoase nume din universul Marvel Comics , principalii supereroi fiind Robert Downey Jr. (Iron Man), Chris Hemsworth (Thor) si Chris Evans (Captain America).

Trio-ul din Iron Man 2, Samuel L. Jackson, Scarlett Johansson si Clark Gregg, va aparea si in The Avengers alaturi de noii veniti in distributia filmului: Jeremy Renner (Hawkeye) si Mark Ruffalo (The Hulk).

Regizorul Whedon a anuntat distributia completa a lui The Avengers in urma cu cateva saptamani in cadrul Comic -Con (festival de benzi desenate desfasurat anual la San Diego, California), spunand: “Este cel mai indraznet vis al meu devenit realitate. Aceasta distributie este mai mult decat am visat si sperat vreodata.”

Paramount, producatorul principal din spatele lui The Avengers, va lansa filmul pe 4 mai 2012.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea