Showbiz

#alte-genuri #thalia #monden #intepatura #insecta #capusa #boala lyme #spital

Thalia, infectata cu boala Lyme

Thalia , celebra cantareata mexicana, a fost diagnosticata cu boala infectioasa Lyme, dupa ce a fost muscata de o capusa .

Nefericitul eveniment s-a petrecut in resedinta vedetei, din vecinatatea New York-ului. Thalia era cu mama sa acasa, Yolanda Miranda cand au fost amandoua muscate de pacatoasa insecta.

Efectul muscaturii nu s-a simtit imediat, ci la putin timp dupa, cand artista a inceput sa se simta foarte obosita si sa-i apara din ce in ce mai multe eczeme pe corp. Alarmata, artista impreuna cu mama sa, s-a prezentat de urgenta la spital.

Thalia a luat decizia corecta de a apela la un cadru medical cat mai repede, pentru ca daca mai astepta mult, boala ar fi avansat si i-ar fi putut afecta grav sistemul cardiac si cel articular.

Atat artista, cat si mama ei, se gasesc acum in perioada de recuperare si se vor insanatosi cat de curand, informeaza Telemundo.  

Thalia, este o cantareata si artista mexicana de succes , multilaureata a premiilor Grammy Latino si Billboard Latino. Este recunoscuta ca fiind „Regina Telenovelelor” si asta datorita faptului ca rolurile sale in telenovele au avut succes, chiar si in tarile non latine, castigandu-si peste un miliard de telespectatori in toata lumea.

Thalia a castigat numeroase premii in Mexic ca muziciana si actrita. Insa, pe langa faptul ca este apreciata in aceste domenii culturale, diva latino este si o femeie de afaceri de succes, designer de moda, producator si scriitor.

 


Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea