Showbiz

#francis ford coppola #vincent gallo #tetro #cinema

"Tetro" - noul film al lui Coppola

Actorul si regizorul va detine rolul principal intr-o noua drama de familie semnata de Francis Ford Coppola , .

Cunoscut din filmul 66, Vincent Gallo va juca rolul principal in Tetro , el interpretand rolul unui frate dintr-o familie de emigranti italieni in Argentina, sfasiata de rivalitati si tradare. Fratele sau mai tanar, care porneste in cautarea sa prin Buenos Aires , va fi interpretat de actorul Alden Ehrenreich.
In film va aparea si Javier Bardem, recompensat cu un premiu Oscar anul acesta pentru prestatia din No Country for Old Men, in rolul unui critic literar argentinian. Actrita Maribel Verdu va juca rolul iubitei lui Tetro (Gallo).

Vincent Gallo este cunoscut pentru peliculele controversate precum, Buffalo 66 sau The Brown Bunny. Filmarile la Tetro, vor incepe in Buenos Aires pe 31 martie, iar pelicula va fi lansata in cinematografe in 2009. Filmul are un buget de aproape 15 milioane de dolari si este produs de compania lui Coppola, American Zoetrope.

Daca vrei sa afli mai multe si sa fii la curent cu ce au mai facut vedetele din lumea filmului, aboneaza-te la Newsletterul Cinema.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea