Showbiz

#heath ledger #joker #the dark knight #terry gilliam #dr parnassus #imaginarium #christian bale #brokeback mountain

Terry Gilliam: "Ledger merita mai multe premii"

Regizorul Terry Gilliam a declarat ca actorul Heath Ledger nu a fost apreciat pe deplin in timpul vietii si ca acesta merita mai multe premii, informeaza femalefirst.co.uk.

Heatd Ledger se afla la jumatatea filmarilor peliculei The Imaginarium of Dr. Parnassus, in regia lui Terry Gilliam, cand a murit din cauza unei supradoze de medicamente, pe 22 ianuarie 2008.

Actorul a primit cateva aprecieri pentru rolul sau din Brokeback Mountain, dar nu a obtinut niciun premiu important.

Totusi, Ledger a primit post-mortem , pentru rolul The Joker din The Dark Knight, Globul de Aur si premiul BAFTA pentru ' cel mai bun actor secundar'. 

"Ar fi fost minunat daca Heath ar fi castigat mai multe premii in timpul vietii. Heath a fost un geniu si nu cred ca a existat ceva imposibil pentru el”, a declarat regizorul Terry Gilliam.

Ledger mai are o sansa, cea mai importanata, luna aceasta, in cadrul decernarii premiilor Oscar, unde este nominalizat si favorit la categoria 'cel mai bun actor intr-un rol secundar'.

Urmareste trailerul filmului The Dark Knight, cu Heatd Ledger si Christian Bale

Daca vrei sa afli mai multe si sa fii la curent cu ce au mai facut vedetele din lumea filmului, aboneaza-te la Newsletterul Cinema.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea