Showbiz

#pop

TerniPE!, in concert la Bucuresti

Grupul de muzica gipsy TerniPE! va sustine un concert, pe 12 iunie, incepand cu orele 20.00, la Sala Polivalenta din Bucuresti .

In deschiderea concertului, vor urca pe scena Ansamblul de dansuri tiganesti RomaFest, care are in portfoliu, participari la spectacolele de la "Cirque de Soleil".

Biletele pot fi achizitonate online

Biletele pentru acest eveniment au preturile cuprinse intre 35 si 75 lei si pot fi achizitionate de la casa de bilete a Salii Polivalente sau online, de pe bilet.ro.

Formatia rromani TerniPE! a luat fiinta in 1989, de un grup de tineri: Maria Balogh (voce), Tunde Balogh (voce), Istvan Farkas (chitara, voce, mandolina), Zsolt Lakatos (chitara, toba, voce, szajbogo), Bela Lakatos (toba, voce, szajbogo) - din Szabolcs-Szatmar-Bereg (comitat in nord-estul Ungariei) si din Budapesta.

TerniPE! - tinerete si traditii folclorice tiganesti

Numele trupei, ternipe inseamna tinerete, in dialectul tiganesc. Scopul acestui grup este sa colecteze si sa reediteze traditiile folclorice tiganesti care mai exista, in special muzica folclorica instrumentala si non-instrumentala.

Armoniile muzicale folosite de TerniPE! sunt specifice, ajungand la o performanta folclorica ce nu poate fi gasita decat in cultura balcanica si Extremul Orient.

Piesa Muro Shavo, pe care o interpreteaza formatia Hara in colaborare cu Tamago este un cover dupa piesa cu acelasi nume a trupei TerniPE!.

Pentru alte stiri din muzica aboneaza-te la Newsletterul Muzica.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea