Showbiz

Teapa: Oksana Pochepa nu e iubita lui Mel Gibson

Se pare ca presa americana de scandal a incurcat borcanele in ceea ce priveste noua relatie a lui Mel Gibson. Desi se vehicula cum ca actorul, in varsta de 53 ani, s-a cuplat cu un fotomodel rus de 24 ani pe numele ei Oksana Pochepa, in realitate lucrurile nu stau chiar asa.

Cine a facut lumina in acest caz? Chiar Mel, care s-a prezentat la premiera filmului X-Men Origins: Wolverine, la bratul unei Oksana e adevarat, dar nu Pochepa, ci Grigorieva, o cantareata din Rusia.

De curand, Robyn, nevasta lui Mel Gibson a intentat divort, fiind satula de escapadele sotului ei. Astfel, dupa o relatie de 28 ani din care au rezultat 7 copii, actorul a revenit la burlacie si implicit si la fete frumoase .

Comportamentul actorului si al cantaretei Oksana Grigorieva pe covorul rosu a fost una cat se poate de discreta si lipsita de tandreturi si dovezi de iubire exagerate.

Pentru a scuza intr-un fel, gestul actorului de a incepe o noua relatie la nici o luna de la divortul de sotia sa, un reprezentant al acestuia a declarat ca: „Mel este singur de fapt de aproape 3 ani si este linistitor sa-l vezi din nou iesind in lume si simtindu-se bine”.

Urmareste trailerul filmului What Women Want/Ce-si doresc femeile (2000)

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea