Showbiz

#jason bourne #abduction #thriller #taylor latner

Taylor Lautner - un alt Jason Bourne in thriller-ul "Abduction"

Taylor Lautner este, fara indoiala, unul dintre cei mai cautati tineri actori ai momentului, desi varcolacul din Twilight mai are de demonstrat ca are si talent si nu doar muschi. Pana acum nu a convis pe toata lumea, dar isteria generate de fane in jurul pectoralilor sai i-a convins pe producatori sa-l asalteze cu o lista lunga de proiecte.

Abduction este cel mai recent film trecut in agenda lui Taylor Lautner. Productia va fi un thriller in care Lautner trebuie sa-si exerseze calitatile de detectiv, dar si pe cele de erou de actiune .

Abduction spune povestea unui tanar care descopera ca parintii sai nu sunt chiar ceea ce par. Primul indiciu? Isi gaseste o poza din copilarie pe un site cu persoane disparute . Tanarul porneste in cautarea adevarului, trecand printr-o serie de aventuri periculoase in stilul Bourne.

Lautner mai are in agenda de lucru alte doua filme de actiune in care va detine rolul principal: strech armstrong si Max Steel. Deocamdata nu se cunosc detalii despre inceperea productiei la Abduction; se stie doar ca acesta nu va fi urmatorul film in care il vom vedea pe Taylor.

In vara, fanele il vor putea admira din nou pe Taylor Lautner in cea de-a treia parte a seriei Twilight, Eclipse. Pana atunci insa, urmariti mai jos trailerul peliculei New Moon:


Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea