Showbiz

#heroes #hayden panettiere #arest

Tatal lui Hayden Panettiere a fost arestat si eliberat

Se pare ca sotii violenti isi gasesc locul si la Hollywood. Fie ca sotiile sunt vinovate sau doar ca vor sa isi demonstreze superioritatea, vedetele nu se deosebesc cu nimic fata de oamenii de rand in aceasta privinta.

Astfel, tatal actritei Hayden Panettiere, Alan, a fost arestat dupa ce si-a lovit sotia, Lesley Vogel. Din fericire pentru el, barbatul a stat doar zece ore in arest si a fost eliberat dupa ce a platit o cautiune de 50.000 de dolari.

Tatal starului din Heroes, in varsta de 49 de ani , a fost arestat luni la ora locala 3:15, in casa familiei din West Hollywood. Barbatul a fost acuzat de violenta domestica in urma bataii administrate sotiei in varsta de 52 de ani, Lesley Vogel.

Incidentul violent s-a produs la o gala de binefacere organizata pentru fundatia Whaleman, prezentata de fiica lor la restaurantul Beso. Cei doi s-au luat la cearta fiindca Lesley l-ar fi jignit pe sot. Acesta a lovit-o de doua ori peste obraji, provocandu-i vanatai. Totusi, rapoartele politiei spun ca totul s-a intamplat pe fondul consumului de alcool. "Cand trebuiau sa plece, cei doi au avut o cearta aprinsa . Au fost multe tipete", a declarat un apropiat.

 

Daca vrei sa afli mai multe si sa fii la curent cu ce au mai facut vedetele din lumea filmului, aboneaza-te la Newsletterul Cinema.acasa.ro

 

Urmareste trailer-ul serialului de mare succes - Heroes.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea