Showbiz

#quentin tarantino #cannes #brad pitt

Tarantino fuge in Franta dupa Brad Pitt

Ce nu face un regizor pentru a se asigura ca un anumit actor va aparea in filmul sau? Iar cand actorul este Brad Pitt, cu siguranta multi regizori ar face orice pentru a-i vedea numele trecut pe afisul filmului lor.

Astfel, . Brad Pitt se afla in sudul Frantei alaturi de partenera sa Angelina Jolie, care a nascut doi gemeni la sfarsitul saptamanii trecute.

Actiunea din Inglorious Bastards are loc in timpul celui de-al doilea razboi mondial si are in prim-plan un grup de soldati americani, care, pentru a nu fi condamnati pentru faptele lor nu tocmai ortodoxe din timpul conflictului armat, sunt trimisi intr-o misiunea periculoasa in spatele liniilor inamice, avand astfel sansa de a se reabilta.

Filmarile vor incepe in septembrie, iar Tarantino spera sa poata prezenta filmul la festivalul de film de la Cannes de anul viitor. Ramane de vazut daca va reusi sa-l ia pe Brad de langa Angelina.

 

Daca vrei sa afli mai multe si sa fii la curent cu ce au mai facut vedetele din lumea filmului, aboneaza-te la Newsletterul Cinema.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea