Showbiz

#diane kruger #brad pitt #inglourious basterds #filmari #quentin tarantino

Tarantino a inceput filmarile la Inglourious Basterds

Quentin Tarantino a inceput saptamana trecuta filmarile la noua sa productie, despre cel de-al Doilea Razboi Mondial, Inglourious Basterds , informeaza site-ul geektyrant.com.

Filmarile au loc in Germania si din distributia peliculei fac parte si Mike Myers.

Inglourious Basterds este produs de Lawrence Bender, impreuna cu producatorii executivi , Erica Steinberg, Lloyd Phillips si Harvey Weinstein. Pelicula este finantata companiile Weinstein si Universal Pictures .

Actiunea din Inglourious Basterds este plasata in Franta ocupata de nazisiti, unde Shoshanna Dreyfus este martora executiei familiei sale de catre colonelul nazist Hans Landa. Shoshanna scapa din fata plutonului de executie si ajunge la Paris, unde isi intocmeste o noua identitate in calitate de proprietar si operator de cinema.

In Europa, locotenentul Aldo Raine alcatuieste un grup de soldati evrei cu care intentioneaza sa atace puncte cheie din spatele liniilor inamice. Cunoscuti drept The Basterds, echipa lui Raine se aliaza cu actrita germana si cu agentul sub acoperire Bridget Von Hammersmark, in speranta de a da jos de la putere liderii celui de-al Treilea Reich.

Daca vrei sa afli mai multe si sa fii la curent cu ce au mai facut vedetele din lumea filmului, aboneaza-te la Newsletterul Cinema.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea