Showbiz

#incasari #sua #statele unite #new in town #liam neeson #taken #box office

Taken - lider in box office-ul american

Thriller-ul Taken , cu Liam Neeson in rolul principal, ocupa prima pozitie in box office-ul american, dupa ce a incasat peste 24 de milioane de dolari.

Bryan (Liam Neeson), un fost agent secret, are la dispozitie 96 de ore pentru a o salva pe fiica sa, Kim (Maggie Grace), din mainile unei bande de infractori specializati in trafic de carne vie .

Comedia lui Kevin James - Paul Blart: Mall Cop - se afla pe pozitia a doua, cu incasari de 14 milioane de dolari, urmata, pe locul trei, de filmul horror Uninvited, care a strans peste 10 milioane de dolari in primul weekend.

Locul patru este ocupat de comedia Hotel for Dogs, cu Don Cheadle, cu incasat de 8,7 milioane, iar pe locul cinci coboara drama lui Clint EastwoodGran Torino.

Intreg box office-ul american

  1. Taken - 24.6 mil.
  2. Paul Blart: Mall Cop - 14 mil.
  3. The Uninvited - 10.5 mil.
  4. Hotel for Dogs - 8.71 mil.
  5. Gran Torino - 8.6 mil.
  6. Slumdog Millionaire - 7.68 mil.
  7. Underworld: Rise of the Lycans - 7.2 mil.
  8. New in Town - 6.75 mil.
  9. My Bloody Valentine 3D - 4.26 mil.
  10. Inkheart - 3.7 mil.

Urmareste trailerul filmului Taken, cu Liam Neeson



Daca vrei sa afli mai multe si sa fii la curent cu ce au mai facut vedetele din lumea filmului, aboneaza-te la Newsletterul Cinema.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea