Showbiz

#lansare #album #take that #pop

Take That vor lansa un album nou

Membrii trupei Take That au declarat ca intentioneaza sa lanseze un album nou in septembrie , informeaza digitalspy.co.uk.

Baietii de la Take That au confirmat ca in curand isi vor lua o scurta vacanta, dupa incheierea turneului Circus . Din toamna ei vor intra in studio pentru inregistrarile la cel de-al saselea album din cariera.

"Ne vom lua o vacanta dupa ce vom incheia turneul, iar din toamna vom fi inapoi la munca, in studio, pentru inregistrarile la un nou album", a declarat Gary Barlow revistei The Daily Star.

"Ar fi o prostie din partea noastra sa ne oprim chiar acum. Suntem cu totii foarte energici si avem foarte multe idei, pe care le veti afla la momentul potrivit", a mai declarat Gary Barlow.

Cel mai recent album al formatiei, The Circus , lansat in decembrie 2008, a avut un record de incasari, reusind sa vanda peste un milion de copii in numai trei saptamani.

Take That - The Garden:

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea