Showbiz

#alte-genuri #pop #sylvia #andrei #alb negru #dj rynno #monden #copii #casatorie #relatii #cununie civila #a.s.i.a.

Sylvia (ex. A.S.I.A.) vrea copii

Desi nu sunt cununati decat de cateva zile, Sylvia ( foto ), fosta membra a trupei A.S.I.A. si Andrei de la Alb Negru se gandesc deja la copii. Indragostitul cuplu vrea 2 copii, care insa sa nu fie gemeni, informeaza Libertatea.

„Eu imi doresc un baiat, iar Andrei, o fata”, marturiseste partenera de scena a lui Dj Rynno . In plus, de cand au oficializat relatia in fata ofiterului starii civile, Sylvia si Andrei au inceput sa se alinte pe masura noului statut. „Am inceput sa-l strig `sotul meu`, iar el imi spune `sotia mea`. Asta ca sa ne obisnuim cu ideea ca acum suntem casatoriti ”, precizeaza artista.

In ceea ce priveste nunta, aceasta este programata sa aibe loc in vara anului viitor. Chiar si-asa, Sylvia stie de pe acum cum va arata rochia de mireasa: „Vreau o rochie de printesa, neaparat alba, cu crinolina si cu trena”, a completat frumoasa blonda.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea